Βουδαπέστη Βιέννη & Μπρατισλάβα 4,5 Ημέρες Οδικώς και Αεροπορικώς

1η Μέρα | Θεσσαλονίκη ‣ Βουδαπεστη
 
 
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, και αναχώρηση για τη Βουδαπεστη. Διέλευση συνόρων και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
 
 
 
2η Μέρα | Βουδαπεστη (Ξενάγηση πόλης) ‣ Κρουαζιερα Δουναβη
 
 
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το Δούναβη, στη Bούδα και τηνΠέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Hρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Eκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Nίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B΄Παγκόσμιου πόλεμου. Το απόγευμα σας προτείνουμε προαιρετικά κρουαζιέρα στο Δούναβη, ώστε να θαυμάσετε την πόλη από μια μοναδική οπτική γωνία. Το βράδυ ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο.
 
 
 
3η Μέρα | Βουδαπεστη ‣ Βιέννη (Ξενάγηση πόλης)
 
 
Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για την Βιέννη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφτούμε τα ανάκτορα Σεμπρούν και Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό.
 
 
 
4η μέρα | Βιεννη ‣ Μπρατισλαβα (Ξενάγηση πόλης)
 
 
Πρωινό και αναχώρηση για την γραφική Μπρατισλάβα. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας με περιήγηση του Staremestro της παλιάς πόλης, της οποίας μεγάλο μέρος είναι πεζοδρομημένος, τον καθεδρικό του Αγίου Μαρτίνου, στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο, στην εθνική πινακοθήκη, στο θέατρο και στο εθνικό μουσείο. Στη συνέχεια χρόνος στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στην πόλη, να απολαύσετε τον καφέ σας, στις όχθες του Δούναβη ή να χαρείτε την γοητεία των τεράστιων εμπορικών κέντρων της με διεθνούς φήμης μπουτίκ. Το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.
 
 
 
5η μέρα | Βιεννη ‣ Πτήση επιστροφής
 
 
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης για τα τελευταία αναμνηστικά. Στη συνέχεια
μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης και πτήση επιστροφής.
 
 
 
• Στην 4ήμερη εκδρομή συμπτύσσεται η 4η & 5η μέρα του προγράμματος
Επικοινωνία