Δελφοί - Αράχοβα 3 ημέρες 26/10 από 109 €

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΆΧΩΒΑ

 

 

1η ημέρα Αναχώρηση για Δελφούς

 

Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Λάρισα, Βόλο, Αλαμάνα, Χάνι Γραβιάς και συνεχίζουμε για Άμφισσα, Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στους Δελφούς, που οι αρχαίοι αποκαλούσαν ‘’Ομφαλό της Γης’’.

 

2η ημέρα Δελφοί - Γαλαξίδι - Ναύπακτος

 

Πρόγευμα & αναχώρηση για Ναύπακτο, θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη το κυκλικό λιμανάκι τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη και κάτω από τον πλάτανο παίρνουμε το καφεδάκι μας. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι, θα έχουμε την ευκαιρία ναπερπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια, θαυμάσιες εκκλησίες, “ιστορικές γωνιές”. Επιστροφή και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση

 

3η ημέρα Δελφοί - Αράχοβα – Ιτέα - Επιστροφή

 

Πρόγευμα & επίσκεψη αρχαιολογικού χώρου και μουσείου των Δελφών. Έπειτα αναχώρηση και χρόνος ελεύθερος στην δημοφιλή Αράχοβα. Περπατώντας στην γραφική κωμόπολη κτισμένη στα νότια του όρους Παρνασσού θα γνωρίσουμε πολλά αξιοθέατα. Αργότερα επίσκεψη για καφέ στην παραλιακή Ιτέα. Στη συνέχεια αναχωρούμε με προορισμό την πόλη μας. Άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

 

Περιλαμβάνονται Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορεία της εταιρείας μας. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.  Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. ΦΠΑ .
 
Δεν περιλαμβάνει  Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 
Επικοινωνία