Κέρκυρα 3 ημέρες 26/10 από 159 €

KEΡΚΥΡΑ

 

1η ημέρα Αναχώρηση - Μέτσοβο - Κέρκυρα - Κανόνι - Ποντικονήσι

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για την Κέρκυρα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το νησί των Φαιάκων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στο γραφικό και κοσμοπολίτικο Κανόνι που προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με τη μονή Βλαχερνών του 17ου αιώνα. Μπορείτε να κατεβείτε από το μονοπάτι που υπάρχει, και το Ποντικονήσι το πλέον ξακουστό από τα αξιοθέατα στη Κέρκυρα, με το μοναστήρι του Παντοκράτορα όπου μπορείτε να επισκεφθείτε με τα βαρκάκια που πραγματοποιούν πολλά και τακτικά δρομολόγια.

 

2η ημέρα Κέρκυρα - Άγιος Σπυρίδωνας - Αχίλλειο - Μπενίτσες

Πρόγευμα θα περιηγηθούμε στην Κέρκυρα. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων Σπιανάδα, την πλατεία Λιστόν και το παλιό Φρούριο. Συνεχίζουμε για το Γαστούρι όπου θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο, το μεγαλοπρεπές παλάτι της θλιμμένης αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ (Σίσσυ), με τουςπλούσιους κήπους, τα εντυπωσιακά εκθέματα και τη θαυμάσια θέα. Τέλος, βόλτα και ελεύθερος χρόνος στις γραφικές Μπενίτσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

3η ημέρα Κέρκυρα - Παλαιοκαστρίτσα - Γιάννενα - Επιστροφή

Πρόγευμα και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε την Παλαιοκαστρίτσα. Στην κορυφή πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας.ελεύθερος χρόνος και μετάβαση στο λιμάνι. Απόπλους για Ηγουμενίτσα περίπου στις 12:30. Έπειτα επίσκεψη στα Γιάννενα και στο γραφικό νησί της λίμνης Παμβώτιδας. Συνεχίζουμε και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

 

Περιλαμβάνονται

 

 

Δεν περιλαμβάνονται

 

Εισόδους μουσείων, τo φόρο διανυκτέρευσης, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0,50€ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 2* STUDIOS & ΠΑΝΣΙΟΝ • 1,5€ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* • 3€ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*

Επικοινωνία